суббота, 8 декабря 2012 г.

Обмін новорічними листівками! До 23.11.2012 №4


Сьогодні у мене дуже приємний день, я отримала четверту вітальну листівку від Яночки, моїй несподіванці і радощам не було меж.  Я отримала гарненьку листівочку зроблену за цим МК, скажу чесно дуже гарна ідея використовувати глітер, він дуже міцно тримається і абсолютно не обсипається ! Ну до перегляду.








Мені дуже все сподобалось, Яночко дуже дякую і за гарненьку листівочку і за новорічний папір і за таку чудову упаковку  і за святковий тег!!!! Вітаю всіх з наступаючими святами!!!


5 комментариев:

  1. нема за що :) приємно дарувати людям радість :) я дуже рада, що усе сподобалося, сподіваюся ці дрібнички стануть в нагоді :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ааа ще сподіваєшся, звичайно стануть в нагоді. Цей тег моя малеча крутила в руках і розглядала, хотіла повідривати а ж потім зрозуміла що то все разом так має бути.:))) Ще раз дякую!

      Удалить
  2. Я просто хотела поблагодарить за предыдущий обмен, поэтому в правилах заявила двоих получателей, а тебе устроить сюрприз, об этом сказала Яне уже когда отправляла коды, вот поэтому она и я в курсе :)))) Веселих свят!

    ОтветитьУдалить
  3. У Яни завжди такі бомбезні листівки!!! Вітаю! :)

    ОтветитьУдалить