четверг, 3 сентября 2015 г.

Блог хоп! Листівки із використанням ножів Spellbinders та тапером First Edition!

Блог хоп!




Всім привіт, із початком нового навчально року ми підготували для вас цілу купу цікавих робіт та блог хоп в якому поєднували ножі Spellbinders та папір First Edition.




Приєднавшись до нашого блог хопу подорожуйте блогами  та насолоджуйтесь роботами  наших дизайнерів!




Марія Пшенична- ви тут


Увага! Подарунки!


Жоден блог хоп не проходить без подарунків і цього разу ви отримуєте нагоду виграти чудовий набір паперу The Promise 30*30 см.  First Edition.


Як ви уже знаєте для участі у розіграші подарунку потрібно розмістити у своєму блозі або в соціальній мережі (Facebook, Вконтакті, Instagram) запис про наш блог хоп, банер блог хопу, дайте посилання на Spellbinders UA www.spellbinders.com.ua,  добавтесь у лінки та розкажіть нам чи користувались ви папером First Edition і які ваші враження. По закінченню конкурсу прохання посилання та записи не видаляти.

Посилання прийматимуться до 16-го вересня включно, а вже 19-го буде оголошено переможця на сайті Spellbinders UA.


 Якщо ви приймали участь у попередньому блог хопі і по його закінченню видалили запис у своєму блозі/соціальній мережі цього разу ви не будете допущені до розіграшу подарунку


В розіграші подарунку можуть приймати участь лише жителі України. Подарунок буде надіслано за кошти Spellbinders UA на вказану переможцем адресу по Україні.

Зі всіма правилами ви ознайомились, а тепер перейдемо до перегляду.


Для своєї листівки я використала папір із набору Neroli, 30*30, First Edition. В наборі дуже гарні дизайни , деякі листки вкриті лаком, деякі мають тканинну основу, а ще деякі мають таке покриття як ніби з камінчиками. Папір дуже дуже класний, Працювати з ним одне задоволення.






Із білого картону вирізала основу для листівки, поверху наклеїла квадрат із голубого паперу із набору. За допомогою ножа №4 із набору Romantic Rectangles Two, Spellbinders, S5-211 вирізали два елемента і склеїла їх разом щоб утворився квадрат. На папері із червоного дизайну вирізала отвір сердечко використовуючи ножі із набору  Classic Heart, Spellbinders, S4-136, рамку для сердечка вирізала ножем із набору  Classic Scalloped Heart, Spellbinders, S4-137.  Рамку отвір закрила цупким прозорим пластиком в середину насипавши паєтки, блистівки та бісер. З верху листівку прикрасила гілочками вирізаними ножами із набору Foliage Flourish, Spellbinders, S4-430S4-430, на гілочки наклеїла сердечка менші за розміром в наборі  під № 3. По верху пластик прикрасила надписом Love.





Всім гарних і позитивних ємоцій!



15 комментариев:

  1. вот и до тебя добрался шейкер )) интересно получилось!

    ОтветитьУдалить
  2. Це перший мій шейкер, можливо не дуже вдалий, але я вже знаю тепер як це робиться :)) Дякую Вікуль.

    ОтветитьУдалить
  3. Обожаю открытки с шейкерами! Классная!

    ОтветитьУдалить
  4. Яка чудова листівка! На останньому фото дуже добре видно як виблискують "камінчики"!

    ОтветитьУдалить
  5. оо, такой прикольный шейкер получился!

    ОтветитьУдалить
  6. Очень красивая открытка с шейкером, только не обижайся, сфоткать, как мне кажется, нужно было на попроще фоне, так как долго нужно высматривать красоту открытки, фон очень отвлекает.Вдохновения и успехов!

    ОтветитьУдалить
  7. Як на мене - шейкер вдалий, і головне, доречний, він додає листівці загадковості, а кольорова гама та вирубки - розкоші та пристрасті. Дякую за блогхоп!

    ОтветитьУдалить
  8. Дуже весела листівка про кохання, така радісна і щаслива))))

    ОтветитьУдалить
  9. Надзвичайно життєрадісна листівка!

    ОтветитьУдалить
  10. Какой веселый и влюбленный шейкер! Классненько!!!

    ОтветитьУдалить
  11. Вийшля дуже яскрава і позитивна листівка.

    ОтветитьУдалить
  12. Красива листівка)) Дякую за можливість.

    ОтветитьУдалить