среда, 3 декабря 2014 г.

Новорічна цукерка для читачів Spellbinders Україна!

Із наближенням Новорічних та Різдвяних свят  команда Spellbinders Україна, хотіла б подякувати своїм читачам. З цієї нагоди пропонує нам взяти участь у розіграші новорічної цукерки із найновішими та найкрасивішими новорічними ножами від Spellbinders!
Новорічна цукерка для читачів Spellbinders Україна


Щоб зробити свій запис більш цікавішим хочу розповісти про свою першу покупку в лінійці товарів Spellbinders. Значить все розпочиналось так :)))  я вирішила зайнятись кардмейкінгом скупила всі можливі і неможливі дироколи, купувала скрізь де бачила - це були звичайні магазини канцтоварів і інтернет магазини. На цьому мій апетит не вчухав і я вже заглядалась на роботи із використанням "справжніх" ножів, але для початку мені потрібна була машинка така маленька рожевенька   машинка для вирізання і тиснення.

 Отже настав той казковий час коли Яночка відправила мені мою рожеву красуню, та сталася халепа яку я неочікувала, на момент замовлення ножів до цієї машинки не було (точно не пам'ятаю можливо не було тих що я хотіла) і я замовила зовсім іншої фірми виробника CUTTLEBUG ALPHABET DIES 

 І от машинка вже в мене ножі також... потрібно вирізати.... та оці ножі недуже то хотіли працювати з отим бутербродом який я склала, та я не падала духом і старалась таки пропихнути його що й закінчилось плачевно... так плачевно для мене і моєї рожевої красуні.


Так що я поломила машинку так і не потішившись її роботою.  Та чарівна наша Яночка не покинула мене в біді і вислала мені запасні шестерні, отже моя маленька рожева подруга знову була у повній бойовій готовності :)))
Який ніж був у мене першим я чесно скажу не пам'ятаю, який був улюбленим ? - скажу вони всі мої улюблені і папки для тиснення також. Вирізають ножі дуже легко, папір виймається просто, а що ще потрібно в роботі - легкість і простота в використанні.

Покажу кілька прикладів моїх листівок із використанням товарів від Spellbinders.




А ще я покажу листівку з використанням ножів  Fall Leaves, P5-001, Presto Punch, ці ножі мабуть одні із найулюбленіших.


 Розіграш подарунку (3 набори ножів Spellbinders) відбудеться після 15-го грудня.

Цукерка відкрита лише для мешканців України. Подарунок буде доставлений переможцю на територію України за рахунок Spellbinders Україна
Дівчата приєднуйтесь! Комусь із нас обов'язково пощастить!!!!







4 комментария:

  1. охохо :) повеселила :) пам'ятаю я цю епопею з машинкою :) добре, що працює :)
    дякую!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так, це можу тільки я! В перший день поломити машинку!!!

      Удалить
  2. Весело началась история с машинкой) но правда пластиковые шестеренки это тоже что-то( все же стоит более качественные им ставить)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вот - вот и я о том же :)) Я надеялась что она не ломаетьмя :)

      Удалить