среда, 1 января 2014 г.

Обмін новорічними листівками 2013

                                           Свято наближається! Свято наближається!


  У блозі Зроби Сам(А)  вже третій рік поспіль  проводиться обмін новорічними листівками між читачами  які  захоплюється виготовленням листівок ручної роботи!
 Я приймала участь минулого року ( обмін мені дуже сподобався) і  я вирішила прийняти участь і цього року, про що не шкодую :))


Перша листівка- посилка прийшла до мене від Вікторії  Недвецккої і ось її блог, Вікуся дуже дякую за таку красу! Листи надходять не на мою адресу, тому я почула по телефону що мені прийшла посилка, я перепитала посилка? має бути лист... почула відповідь ні, таки посилка :)) Отже ділюсь з вами цією красою яка мені дісталась від Вікусі :))) а саме, це був чудовий, м'якенький рушничок, пахучий гель для душу, набір штампиків, набір класнючої новорічної бумаШки, і дві казкові листівочки.





Дуже дякую Вікуся за такий класнючий сюрприз!!!!


І на цьому мої сюрпризи не закінчились :)) Другу листівку - сюрприз я отримала від Сало Олени ось її блог .......Маленька майстерня........




Оленко дуже дякую за таку гарненьку листівочку і за новорічні вирубки. 
Але і на цьому мої сюрпризи ще не закінчились, я отримала ще листівку-сюрприз від Яночки! Дуже дякую Яночко, твій сюрприз до мене ще не доїхав, але всеодно вже дякуююю!!!!!
На днях мама мені його довезе!



1 комментарий:

  1. Рада что понравились подарочки! С новым годом! Всего самого наилучшего, счастья и успеха, достатка и благополучия!

    п.с. фамилия не верно написала )))))))))

    ОтветитьУдалить