суббота, 8 сентября 2012 г.

Завдання # 18. Пора в школу!

Хіба ж не так? Тому магазин Зроби сам(а)  розпочинає нове тематичне завдання на шкільну тему. Давайте всі разом завчасно підготуємо листівки до Дня Вчителя або ж просто на шкільну тему!






Особисто я, приймаю участь у цьому завданні з величезною радістю :))) Як ви всі уже знаєте школярі у мене є! І звісно ж участь дарування, або ж ні -виготовлення листівок до цього свята мене не обмене :))) Тому я вирішила готуватись заздалегіть. Цього року ми піщли у п'ятий клас і вчителів у нас побільшало, тому мабуть листівки я робитиму у кілька етапів :)) За вчорашній день я виготовила 6 листівок, на більше мене не вистачило :)) Я ще закінчувала роботу для весілля ( пізніше викладу фото)  і тому натхнення на шостій листівці у мене закінчилось :)))).
Отже до перегляду, Набирайтесь терпіння тому як фотографій буде багато:))))











А ще з своїми роботами я хочу прийняти участь у завданні Первая открытка. День учителя від Evgenia Petzer, у роботі потрібно використати або контрастні кольори (що є у моїх листівках) або шнурок, у мене стрічки :))).

Дуже дякую усім хто до мене заходить!!!! Завжди вам рада!!!



13 комментариев:

  1. Клаааааааааааааааассссссссссс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Такие яркие, очень лаконичные и такие... идеальные)))))
    Супер!!!

    А бумажка какая? =))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо большое! Танюш бумажка разная, тоесть из разных наборов а некоторая покупала в Зробы сам(а) поштучно. Доску напечатала на принтере и хотела украсить гарячим ембосингом но он не приставал к распечатке :( поэтому вышла из положения так : напечатала чернилами и обвела белым маркером. А брадсы покупала тоже в Зробы сам(а) они были в распродаже :)))

      Удалить
    2. молодчина! очень здОрово получилось!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Удалить
  2. Классные открытки! Доска получилась - супер!

    ОтветитьУдалить
  3. Красивые очень!И доска такая...школьная :))

    ОтветитьУдалить
  4. Такі класні листівки вийшли!Дуже подобаються!:)

    ОтветитьУдалить
  5. Просто Супер=)А можете детальніше розповісти,як саме ви її робили?...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Що саме ви маєте на увазі? Саму листівку чи дошку? Незрозуміла запитання :)))

      Удалить
  6. Ответы
    1. Ну я навіть незнаю з чого розпочати :))) Як на мене процес створення листівки дуже простий. На заготовку із білого картону наклеїла папір (фон) на який методом нашаровування кріпила інший папір краї якого обробленні фігурним дироколом, клеїла деякі елементи на об*ємні клеєві квадратики а дещо на скотч. Прикрасила стрічками, стразами, квіточками та брадсами на шкільну тематику.От і все, хитрощей і складностей в цих листівках як ви бачите немає ;)))

      Удалить