пятница, 28 октября 2011 г.

Віддам в загребущі руки активного коментатора Зроби Сам(А) своє “скрап добро”

У магазині Зроби Сам(А) Відбулось обдаровування постійних читачів і активних коментаторів. Скажу чесно я дуже люблю цей магазин в якому все чітко налагожено, товар дуже зручно розглядати, надані зразки використання інструментів, а для мене НОВАЧКА у цій діяльності, це дуже важливо. Переглядаю блог щоденно перед початком своєї роботи а інколи навіть сяду до комп'ютера раніше так сижу і чекаю 9:00 щоб побачити свіжу публікацію, і тільки після перегляду приступаю зі спокійною душею до своєї роботи. Можна писати ще багато гарних слів але я думаю і так зрозуміло моє ставлення до магазину "I Love You"!!!




Отже ближче до діла.... Яночка з Лесиком провели жеребкування і визначили два переможця  mara_ko та IRINKA  але я в їхнє число непопала :))) Та Яночка і про мене незабула ..
ось що вона написала:  І ще одне, є одна людина, яка вже декілька місяців коментує на Зроби Сам(А) практично кожен запис, ця людина (я думаю, вона знає що я зараз говорю саме про неї), також заслужила на маленький подарунок. Читаючи ці слова мурашки пробіглись по моїй спині вверх і спустились в низ:))) Я дуже надіялась що це саме я, щоденно ( а точніше кілька разів на день) перевіряла пошту і всетаки я дочекалась сповіщення забрати сюрприз!!!! Дівчата ви неповірите яким було моє здивування побачивши цей маленький подарунок а саме- це ось ця Машинка для вирізання та тиснення ZAZ Portable + ніж



Я пригала від радості як мале дитя, адже я дуже хотіла щось подібне. Ось тільки що з нею робити ще потрібно розібратись точніше я то в курсі але ж ви мене зрозумієте потрібно ще ножі докупити а які підходять?? І які потрібні   Ааааа  я така рада!!!

 Щиро дякую Яночці з Лесиком!!!!Навіки ваша!!!

8 комментариев:

  1. я потім напишу вам на пошту трохи детільніше про машинку і ножі до неї

    ОтветитьУдалить
  2. ого!!!Поздравляю! Я тоже всегда читаю рассылку, но редко комментирую, а ты молодчинка и потому заслуженная награда!!!!Ещё раз поздравляю!!!

    ОтветитьУдалить
  3. О!!!Який класний подарунок! Вітаю,Марія, й тішусь разом з тобою!!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Вот это подарочек!!!!! Действительно есть чему порадоваться - я только мечтаю о таком! Рада за тебя - ведь ты заслужила! Разбирайся побыстрей и радуй новыми замечательными работами!

    ОтветитьУдалить
  5. Марусик я за тебе очень рада!!!! ты заслужила его!!!

    ОтветитьУдалить