суббота, 25 июля 2015 г.

Садово-городній пост.

Всім привіт, сьогодні до вас з городніми клопотаннями. Надворі літо і на скрап все менше часу. Вже другий рік підряд я стала господинею на городі. А-ха звучить дуже гордо! В городі нетямила зовсім нічого, але все потроху стає на свої місця. Цього року вирішила посадити у сабе помідори. Ще на весні купила насіння, яке в магазині порекомендували таке і взялакупила. Сорт називається Мікадо червоний і взяла жовті. Розсади було два підвіконника, Возилася з нею два місяці і зарікалась що ніколи садівництвом не займалась і більше цим займатись небуду!!! Але час йде висадила свою розсаду в грунт, вона укріпла, з'явились перші помідорчики.... і я вже більше не думаю що незайматимусь цим ніколи :)) От як буває, ніколи не кажи ніколи.

фото з мобільного-на городі якось не до фотоапарату :)) на цьому фото видно як помідорчики виросли, ми їх підв'язали і ще їх потрібно пасинкувати(обривати майже все листячко щоб ріст йшов в помідори)



На цьому фото я вже позрізала листочки, Я називаю їх лисенькими :)) Поосадила дуже густо тому що досвіду немаю і недумала що вони так розростуться.



Це наші помідорчики вже червоніють.


Це ще ми садили помідорки Черрі, надіюсь будуть смачненькі.











 На сьогодні буде все, це ще я на фото, сфотографувала мене мала як я вибирала щавель. Буду забігати до вас ще,,, городу у мене багато :)) Так що зауваження і побажання приймаються. Можливо будемо обмінюватись досвідом.








четверг, 2 июля 2015 г.

Весняний настрій.


 Для виготовлення листівки я скористалась ножем №1 і №4 із набору Romantic Rectangles Two, Spellbinders, S5-211 ( ніж 1 завжди самий найменший).


Ніж №4 використала як полотно для свого малюнку, для своїх курчат. Я розумію що до Пасхи ще далеко, але ж я купила набір  штампів Eggcellent, Jillybean Soup, JBC7715



 і просто не встояла, взяла і відштампувала і розмалювала. Ну, на сьогодні все. Дякую за увагу, Забігайте в гості я завжди вам дуже рада.