четверг, 13 декабря 2012 г.

Дід мороз!

Всім привітики! Я до вас сьогодні із золотим дідом Морозом :))) Так його назвала тому що листівка вийшла й дійсно вся така блискуча!!!! Шкода на фотографії не дуже вдалось це передати.

среда, 12 декабря 2012 г.

Знову Новорічні міні листівки

Ці листівки я зробила із заготовок для листівок і наліпок які отримала в подарунок від Наталки,
Дуже їй дякую за моїх улюблених ведмедиків.


суббота, 8 декабря 2012 г.

Ліфтинг новорічної листівки

Всім привіт, сьогодні покажу вам свій ліфтинг Яниної листівки, вона припала мені до душі, і я вирішила зробити таку красу і для себе :))





Обмін новорічними листівками! До 23.11.2012 №4


Сьогодні у мене дуже приємний день, я отримала четверту вітальну листівку від Яночки, моїй несподіванці і радощам не було меж.  Я отримала гарненьку листівочку зроблену за цим МК, скажу чесно дуже гарна ідея використовувати глітер, він дуже міцно тримається і абсолютно не обсипається ! Ну до перегляду.


Обмін новорічними листівками! До 23.11.2012

У блозі  Зроби сам(а) все ще триває новорічний обмін листівками. От і третя листівка яку я отримала з цього обміну, від Заканин Віри! Вірочка дуже дякую за гарну листівочку і сюрпризики які були з нею :)))


пятница, 7 декабря 2012 г.

Обмін новорічними листівками! До 23.11.2012


У блозі Зроби сам(а) все ще триває святковий обмін листівками і я отримала вже другу листівочку! Порадійте разом зі мною!

Розмальовуємо штампи!



Всім привіт! От і настав час новорічних  листівок, пахучих мандаринок і час підготовки подарунків! Штампики для розмальовування я придбала ще в минулому році, але руки до них дійшли тільки зараз. Копіків у мене немає, тому пробувала розмальовувати чорнилами, вийшло ніби непогано для першого разу.

вторник, 4 декабря 2012 г.

Новорічні листівки !

Всім привіт, от і прийшла до нас зима, за вікном сніжок на столі гаряча кава, життя прекрасне!
Сьогодні хочу вам показати ще одну серію новорічних листівок з ведмежатками.


понедельник, 3 декабря 2012 г.

Обмін новорічними листівками! До 23.11.2012

У блозі магазину Зроби сам(а) уже розпочався новорічний обмін листівками. Сьогодні я покажу вам листівку яку мені надіслала Наталка Лукашук з м.Київ але Наталка виявляється моя землячка із сусіднього міста Ковель :))) У Ковелі у мене є багато друзів і тому це місто для мене викликає лише позитивні емції. Отже до перегляду. У листі з вітальною листівкою було купа гарненьких речей: